3 de març del 2013

Multitudinari sopar solidari. Un èxit d'assistencia!!

Podreu veure totes les fotos  al final d'aquest article.


Quan ens vénen al cap les imatges del sopar solidari del passat divendres, se’ns fa difícil saber si amb donar més de 200 gràcies n’hi ha prou i no fem curt en l’acte d’agraïment. I és que a les 187 persones que assistiren al sopar cal sumar-hi la implicació de l’equip de cuina, del grup de joves que pencaren amunt i avall servint plats, del munt de comerços, empreses i particulars que donaren lots per a la rifa, dels artistes que pujaren a l’escenari, sense oblidar tampoc tots els patrocinadors de l’equip... N’hi ha prou en donar-vos a tots vosaltres les gràcies i saber que ens vam sentir enormement recolzats en la nostra fita solidària?
 
El sopar, realitzat a la sala gran de l’ABI-Ateneu Domingo Fins (cedida per a l’ocasió), comptà amb una àmplia assistència de gent que omplí de gom a gom l’espai. Passats els primers moments de l’onada de gent arribant-hi (prèvia passada pel fotocool), començaren a desfilar per la sala gran de l’ABI varietats d’aromes dels plats elaborats magistralment per l’Alfredo Figueroa i la Magda Salat amb l’ajuda dels seus col·laboradors. Ritme frenètic a la cuina i a la sala, on el bon ambient ja deixava palès que tot anava bé.
 

La projecció a la pantalla d’imatges de la Trailwalker de la passada edició, la presentació de l’equip d’enguany, i el missatge solidari d’Intermón Oxfam, donaren pas després a la bona estona que suposà la rifa benèfica de lots (una cinquantena) per afavorir la nostra tasca solidària amb l’ONG organitzadora de la Trailwalker 2013.
 
Les actuacions són les que van cloure una magnífica nit. Per l’escenari passaren els dolços sons d’una guitarra espanyola tocada per en Juanfer, el divertit monòleg d’en Javier Marzá, l’art d’en Santi Escura al piano i les excepcionals veus de la Mariona Bosch i en Xavier Piqué.
 
El repte solidari però no acaba aquí. Tota ajuda és poca i la necessitat al Sahel és molta. Per a aquesta finalitat encara ens queden dos actes més: la caminada solidària per la serralada de Marina amb botifarrada final a Reixac (17 de març, prèvia inscripció a Vilarrasa Homes, carrer Major 69) i el concert solidari SINATRA, TU i JO, a càrrec del Xavier Piqué i la Mariona Bosch (6 d’abril a l’Auditori Municipal, amb entrades ja a la venda).
 
I sí, hi haurà una última oportunitat per donar-vos les gràcies. Serà el 20 d’abril, completant tot l’equip del VA PER A TU! els 100 km de la Trailwalker. Perquè haurà estat amb el vostre suport i el caliu demostrats que nosaltres podrem completar l’altre repte, l’esportiu. Ens sentirem del tot acompanyats!
 
Gràcies a tothom!
 
Jaume Aregall - Equip Va per a tu! 2013.
 
 
 
 
 
Podeu veure totes les fotos del sopar a:
 
Fotos de photocool a l'entrada:
 
Fotos del Saló:
 
Fotos dels assistents:
 
Fotos de la rifa de lots:
 
Fotos de les actuacions dels artistes:
 
 


L'equip VA PER A TU! 2013: