21 de març del 2012

Va per a tu! a la Fira del Corredor.



El nostre equip Va per a tu! iOTTO System Team, vàrem posar una carpa a l’espai de la Fira del Corredor de la Cursa de Muntanya Vall del Congost 2012, aprofitant aquest espai per presentar la indumentària que lluirà el nostre equip, dissenyat i produït a Catalunya per la firma de Terrassa iOTTO System, que van decidir patrocinar-nos des d’un principi.

Aprofitant la nostre presencia, vàrem fer comunicació dels darrers dies per les inscripcions a la Intermón Oxfam Trailwalker 2012 i de la tasca humanitària de IO.

El nostre company Carles de la Cruz que va participar el Diumenge a la Marató de 42km i 3200mts + no va poder continuar i va haver de deixar-ho, per completar la mitja marató 1900mt +. Un dolor, fruit del trencament d’un lligament del turmell esquerre el darrer estiu, no li va permetre fer les baixades amb la seguretat que cal per aquests terrenys tècnics del Parc Natural del Montseny. El desafiament tornarà el proper any!

Podeu veure una col·lecció de fotos al següent enllaç:

Sopar Solidari - Èxit desbordant !!



El Sopar Solidari del darrer  2 de Març, va esdevenir un èxit que va desbordar les nostres expectatives fins el punt d’haver de penjar el rètol “ entrades exhaurides” . Malauradament ens hagués agradat complaure totes les peticions de tiquets per el sopar, però tant la limitació de l’aforament de la sala com de la capacitat de la cuina, no ens va permetre més assistents.


Volem aprofitar aquest espai per agrair a l’ABI, la seva junta i tota la seva gent, l’acolliment i el tracte que en tot moment ens van donar. Ens fa sentir molt orgullosos  veure com el moviment associatiu del nostre país  té les seves portes obertes a la gent que volen treballar perquè aquestes entitats no deixin mai de ser un important centre de creació social i cultural i que malgrat les dificultats, no abaixen mai la guàrdia ni l’esperit que les ha caracteritzat.

Un cop més LA VEU de Montcada i Reixac va estar al nostre costat i va cobrir l’esdeveniment amb un article a l’edició de la 2º quinzena de Març. Podeu fer clic a la imatge per llegir l’article. I si voleu, aquí teniu un enllaç per veure una col·lecció de fotos de l'esdeveniment:

https://picasaweb.google.com/106855236362651596993/SoparSolidariIntermonOxfamTrailwalker2012#