22 de setembre del 2012

MATAGALLS-MONTSERRAT 2012


Aquest any per a mi ha estat molt especial ja que puc dir: “Matagalls-Montserrat, repte superat” per aconseguir els meus 10 anys de participació completant totes i cadascuna de les marxes.

El factor principal i que he de destacar per a sobre de tot es el companyerisme. En aquestes marxes tant llargues i en les que no ho son tant si estàs ben acompanyat ja ho tens quasi tot guanyat.

Bé, la gran aventura d’aquest any va començar, com sempre, amb un super dinar al restaurant de Collformic a on tant els super-marxaires com els acompanyants varem gaudir d’un estoneta previa a la marxa tots reunits compartint taula, conversació i una bona alimentació J


Després de fer-nos la foto de grup per a inmortalitzar tant destacat aconteixement ja s’anava acostant l’hora de sortida i previ a això el moment de despedida fins l’endemà a l’emblemàtica muntanya de Montserrat a on segur que hi haurem arribat !!!

Falten 3 segons, 2, 1 i ja podeu sortir !!!, no sense abans recollir la tassa ecològica que ens varen donar a la sortida. Penjada a la motxilla amb un mosquetó o guardada a dins seria la nostra companya inseparable en els avituallaments.

Creuant el pontet de la sortida, seguint el senderet fins a creuar la carretera per agafar el Pla de la Calma fins a Aiguafreda.....l’equip es va possar en marxa amb un somriure i força ànims per enfrontar tant llarga tasca.

Uns companys caminaven, altres trotaven, altres corrien, cadascú al seu ritme fins que varem anar formant grups segons el ritme particular de cadascú.

Aquest any han variat dos trams de camí: el primer la baixada des de el Pla de la Calma fins a Aiguafreda que s’ha fet pel Trencall del Bellit i l’altre en lloc de passar pel Coll de la Grua hem passat pel Torrent de les Saleres.

Els dos canvis, per pista, han fet allargar el recorregut fins a quasi bé 85 km. i 5980 m. de desnivell acumulat.

Estic molt contenta, ja que molts companys l’han acabat i han millorat les seves marques. En David i jo hem fet 16h14’ i tinc una gran satisfacció per a gaudir sempre de la millor companyia.

Els que no heu pogut participar-hi aquest any, segur que el següent formareu part un altre cop de tot el bonic procés de preparació particular que envolta a aquesta marxa des del seu inici fins als últims passos plens d'il.lusió.

 
Ara toca pensar en l’any vinent i mentres tant anar fent. Endavant supers !!!, si ens ho proposem podem. Moltes Felicitats per a tots i a continuar amb aquesta marxa que ens caracteritza.

 

Per a molt anys i camins a recorre en tant bona companyia.

 
                                                                                                     Carme Salas