14 de desembre del 2011

Que es Va per a tu!


Hola company, amic, família, client, proveïdor, tots sou convidats a recolzar el nostre equip! 

Si estàs llegint això ja estàs fent el més difícil de tot: donar el primer pas. Vols seguir el nostre camí? Doncs te'n faig cinc cèntims i hi anem plegats. 

Què es Intermón Oxfam TrailWalker? Es un repte esportiu i humà
extraordinari: fer una travessa de 100km en 32 hores amb un equip de 4 persones, sense relleus.

I tot això per a què? Per a combatre la pobresa i la injustícia al món!. El nostre equip pren el compromís de recaptar un mínim de 1500€ per a recolzar el treball d’Intermón Oxfam a més de 40 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica llatina.


Qui som? Son gent que creiem en la gent!  Es
per això que la Dolors, la Dina, la Carme i el Carles
amb el nostre incondicional equip de suport format per la Mariona i la Magda, sense conèixer-nos molts de nosaltres abans d’aquest fet, vàrem decidir engrescar-nos per dir fort i clar va per a tu!  I també voldríem engrescar-te a tu, als teus amics , companys, familiars... a donar un petit pas al nostre costat ja que un petit gest nostre significa un gran avanç per a tots aquells menys afavorits. El que avui dones a la vida, la vida t’ho torna amb
interessos. 

Què fem? Per a que formis part del nostre equip estem
preparant un munt d’activitats, accions, trobades, cursets i més sorpreses. Tots plegat estem preparant un blogs, Twitter i
Facebook  on publicarem això i molt més. Tenim preparada una sorpresa a la zona de sortida i d’arribada per a tots els que col·laboreu amb el nostre equip. No t’ho perdis!!!

Engresca't, participa, fes la teva aportació a Intermón Oxfam TrailWalker i visita el nostre Blog a http://vaperatu.blogspot.com/ si vols estar informat de les activitats. Va per a tu!