1 de maig del 2012

Només queden 4 dies! -Temps de pas

Hola amics!

Per fi el dia de la gran fita s’acosta, sols queden 4 dies perquè el que va ser una il·lusió pugui ser una realitat. Darrere queden un munt d’hores de feina en equip, sortides, entrenaments, dubtes, temors, però sobre tot... il·lusió de veure com el nostre somni és a prop de ser una realitat. Els nervis ja van prenen lloc arreu de nosaltres i aquest darrers dies que manquen  se’ns faran llargs.

Però no hem estat sols en aquesta aventura, més de 200 persones ens heu fet  costat per poder recaptar el mínim de 1.500€ per a Intermón Oxfam que ens donen dret a fer la Trailwalker 2012. A tots vosaltres us volem donar les gràcies per la vostra aportació que ens ha permès arribar fins els 2.704€, que malgrat no sigui una competició, ser el 30è equip amb més recaptació dels 295 equips inscrits i havent superat en més d’un 41% la recaptació mitjana ( 1.916€/equip) és una important referència de la suma del esforç de tots vosaltres en aquest projecte.
 
 
El proper dissabte farem el segon pas, amb el coratge de la satisfacció de saber que amb el esforç de tots plegats,  una població d’Etiòpia tindrà un pou d’aigua potable  en haver superat els 2500€ que cal per fer-lo.
Per davant tindrem 100km fins a Sant Feliu de Guíxols, posarem la mateixa  il·lusió que fins ara hem tingut, però no volem fer-ho sols, per això us demanen el vostre recolzament, visiteu el nostre Facebook i deixeu les vostres paraules d’encoratjament a "va per a tu intermon", ja som més de 650 amics! Afegeix-te tu també!


Aquí teniu quadre de la ruta i a la darrera columna el temps de pas que hem previst a cada un dels controls el nostre equip Va per a tu! Iotto System .




  



Fins aviat, ens veiem a Sant Feliu de Guíxols Amics!!!