15 de maig del 2012

Video resum Trailwalker 2012




L'Intermón Oxfam Trailwalker és el desafiament per equips més gran del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament és doble: recórrer 100 km en 32 hores en equips de 4 persones i aconseguir almenys 1.500 euros per equip en donatius.
270 equips dels 287 que van començar el Intermón Oxfam Trailwalker van completar els 100 km fins a Sant Feliu de Guíxols.
10 municipis, 450 voluntaris i centenars de persones a les festes de la sortida i l’arribada.
Milers de persones heu aportat més de 646.000 euros per millorar les condicions de vida de milers de persones que encara viuen en la pobresa.
Aquest es el vídeo resum de la segona edició de la Intermón Oxfam Trailwalker 21012. Al minut 3:12 surt el nostre company d'equip en Carles de la Cruz fent una abraçada sota l'arc d'arribada a Sant Feliu de Guíxols a l'Elena Rodríguez, directora i alma d'Intermón Oxfam Trailwalker, amb qui el nostre equip ha compartit grans moments i esperem cuntinuar la propera edició.

Tots els que vàrem viure aquesta gran experiençia i desafiament humà i solidari, encara estem immersos dins el munt de sentiments que van experimentar.  Ens veiem a la propera edició!!!


                                                                                         feu clic aquí http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1DV2EonUJmA#t=0s